Söndagsmys

Hejsan! Har ni haft en bra dag? Det har jag! :)

Som sagt, när jag hade varit ute med hunden träffade jag några vänner, vi hade riktit kul! :D
 Efter att de for hem åt jag middag och nu ska jag snart flytta mej till duschen och sedan snart i säng... får se om den planen lyckas ;) Jag är inte så väldigt bra på det här med att gå i säng tidigt, det kommer alltid något i vägen! Det kan vara Gossip Girl (haha :D), eller läxor som jag glömt att göra,  jag inser att jag bara måste ha lite kvällsmat, någon kompis ringer... blablabla, jag kunde hålla på i evigheter!

Nä nu ska hoppa i duschen och sen ska jag titta American Idol. Jag sätter in en rolig bild som jag hittade, tänkte att ni måste få se den! Sov gott sötnosar, c ya tomorrow! :)


  MJ och jag ;) På Madame Tussauds, hihi!

// Fanssu

Lunchtime.

Nu har jag varit ute med hunden en lång stund och lärt den några nya trick, haha :D Det är lite svårt, hon är inte speciellt smart... nää just kidding ;) hon är världens BÄSTA vovve!

Nu ska jag äta lite lunch, sen ska jag träffa några vänner, det blir kul :) Jag jobbar just nu på en ny header, det är svårt kan jag bara säga! Bloggar senare, puss på er! ;)

// Fanssu

 
                                   

                                    Såna här åt jag till frukost, MUMS! :D

Godmorgon cutiepies!

Har ni sovit gott?

Jag vaknade för någon timme sen och åt mammas jättegoda pankakor och drack pressad apelsinjuice, NAM! :D Söndagsmorgonmål är alltid dom bästa. Det dåliga är att man vet att det är måndag imorgon, vilket betyder skola, blä :/

Idag har jag inga bestämda planer ännu, ska kanske göra något med tjejerna :D Ha en bra dag, vi hörs senare! <3

// Fanssu


<3

Hej på er! Har ni haft en bra lördag? Det har jag! :D Zumban var super rolig, man hann inte ens märka att det var tungt! Skitkul, tänker absolut fortsätta. Rekomenderar verkligen! :)

Efter zumban gick jag med tjejerna till Björndal's (ett mysigt cafe'), det var kul! haha :D Jag kom hem vid 4-tiden, sedan har jag sett på några filmer och tagit det lungt, jag är lite förkyld så jag vill INTE bli sjuk!! :/ Jag skulle bli galen att inte få träffa vännerna! ;)

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp varm choklad och titta på någon film (igen), mysigt värre! Puss på er och sov gott!

// Fanssu :)

 
Hittade den här grisen i min säng när jag kom upp :D

zumba!

Morning morning alla söta läsare! Sovit gott? Det har jag, men inte så länge... vi gick och sova nånstans vid 2 på natten och vaknade klockan 9 :/ Men det var skönt att sova den lilla stunden i alla fall! :D Vi hade sjukt kul med tjejerna, tack för en super mysig kväll! <3 

Så vad ska ni hitta på idag då? Jag ska gå på zumba med några vänner, det blir säkert kul! Jag har tänkt redan länge på att gå, men det har bara inte blivit av. Efter det ska jag kanske sticka till stan med tjejerna, vi får se!

Aj just det, jag lyckades fixa en liten header åt mej igår! Den blev inte så bra, det är ju bara en bild men det är i alla fall framsteg tycker jag! ;) Om någon vet hur man gör en ännu bättre header så berätta gärna!

Nu hinner jag inte blogga mer, måste börja gå i dushen och sånt. Men ha en superbra lördag, vi ses senare! :)

xoxo Fanssu <3
 


Äh.

Nu är jag arg!! I säkert 2 timmar har jag försökt fixa en header till mej, men det funkar inte! Bara nästan, och det stör mej helt galet mycket... det måste vara något fel på mitt bidprogram, för så här kan jag inte ha det! Blää!

Nåja, nog klagat för idag :D Det var en helt vanlig skoldag idag, inget speciellt. När jag kom hem var jag ute med hunden, sen har jag suttit och försökt fixa en header. Typiskt att det inte skulle funka! Just som jag trodde att jag hade kommit på det... men nej! ;)

Soleil (vår hund) är så gullig idag, hon håller på och försöka krypa upp i min famn hela tiden, fast hon är ju en stor hund så det går ju inte! När jag lekte " hämta bollen " med henne var hon så ivrig att hon dundrade in i väggen i misstag. Oops! Lilla grisen :)

Tyvärr blir det här mitt sista inlägg för idag, hinner inte blogga mer; hit kommer några av mina vänner på kvällen :D De ska hjälpa mej att vakta min lillebror, haha :D Btw tack för kommentarena igen, ni är bäst!! Puss!
Ha en superbra fredagkväll!

xoxo Fanssu

Sweet dreams

Brr, vad det är kallt! Jag har på mej sockor, kofta och batterierna på fullt... till och med brasan är på! Hur kan det vara så här jävla kallt?! Inte kul, jag gillar sommaren bättre! Vad tycker ni mer om, vintern eller sommaren? :)

På lördan ska jag prova på zumba, alla mina vänner säger att det är skitkul! Hoppas det! Liknar det inte dans ganska mycket? Jag har inte förstått det helt ännu :D

Idag SKA jag gå i tid och sova, det har jag bestämt! Men och andra sidan så  borde jag göra mattaläxan, och så tänkte jag se lite på O.C... vem har nu tid att sova? Inte jag i alla fall!
Jag skulle fråga om någon av er vet hur man gör en header? Har ingen aning! jag är inget datageni precis, hehe :D

Nu ska jag gå i dushen, ses imorgon! Nati nati, sov gott! ;)

xoxo Fanssu <3


:)

Heejj på er! Hur har er dag varit? Min har varit bra... :D Jag är nu hemma, Janina är här och äter upp all min choko :o ;) Ajo, påminnelse till mej själv: Inen dans idag! Bara så att jag nu inte går dit och så är där ingen. Det skulle vara typiskt mej!

Mamma har köpt en ny jacka åt mej, Den är super fin :) Tack mamma! Den är varm, och det är bra för här är helt GALET kallt! Blää :/

Nu måste jag gå, bloggar senare! Ha en bra kväll (eller eftermiddag?) :D

p.s. TACK för alla kommentarer! Jag blir SUPER glad när jag ser att nån har kommenterat, fortsätt med det! Puss på er! :)

xoxo Fanssu <3

Night.

Yippiee! Jag har fått mina första kommentarer :D Jag vet det låter lite fånigt, men jag är superhappy! Tack Ida, Tina o Lydia ;)
 Jag var på Stadium och sökte en ny vinterjacka, men hittade bara en halvfin...typiskt! Allt är väl slut, och det är väl klart när det är typ -20 ute?! Brr, just nu skulle jag hellre vara någonstans i varma Thailand än här i kylan ;)

Nu ska jag gå och tuti, är supertrött och det skulle vara skönt att sova länge för en gångs skull! Puss på er sötnosar, tuti gott!

xoxo Fanssu

Crazy.

Hejssan sötnosar! Hur har er dag varit? Min har varit bra, utom att vi hade brandövning i skolan. Det slutade med att rektorn kom till vår klass och berättade att alla andra redan var ute, så om det skulle ha varit en riktig brand så skule vi alla ha brunnit upp! Inte så roligt... men det var endå kul då, ni fattar vad jag menar :D

Vi slutade klockan 3, senn kom jag hem därför att det var min dag att gå ut med hunden. Jag har teori kl 5, blää! Jag skulle verkligen inte orka gå, det är skit tråkigt!
På kvällen ska jag träffa en vän, det blir kul! (as always;)

Nu ska jag gå och äta lite innan jag far, måste bara visa er en galen bild av lillskiten. Vi ses senare ikväll!

xoxo Fanssu


min lilla filur ;)

Puss på er!

Idag är jag super glad. Jag vet inte varför, men jag älskar det! Jag är bara happy happy happy ;)
Emmi var här för en stund sen, vi baka muffins. Jag har tänkt göra det ganska länge, men jag är för lat..heheh :D

Ååh, jag laddade just ner massor med outfits-bilder, men min lilla cp dator deletade alla!! Blää :/
Vad har ni hittat på då? Hoppas ni har haft en bra måndag i alla fall! 
 Nu ska jag gå och tuti, e helt otroligt trött! Sov gott!

xoxo Fanssu

I'm back in business!

Hejsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag har haft så mycket på gång. Men nu ska jag bli bättre på att blogga, promise! Stöön, jag håller på att läsa på modda prov...it sucks, really :/

Vad jag har gjort den här veckan är (jag tar den korta storyn :D) shoppat, varit med mina kompisar, varit ute (lite), tittat på GG... en superbra vecka med andra ord! ;)

Ajo, nu har jag fått en ny soffa till mitt rum! Det blev supermysigt, just sådan som jag ville :) Den e beige, från ikea.
  Nu ska jag gå i ett skönt bubbelbad, sen ska jag titta lite på o.c! Ses imorgon :)

xoxo Fanssu

;)

Hejj bloggen! Jag hann inte skriva igår, sorry. Vi hade gäster på kvällen. Det var sjukt kul! :D Ja, just det jag skulle ju berätta hur det gick på auditionen! Well... det gick helt bra! Jag och min kompis sökte in tillsammans, och jag tror att det gick helt bra! Enda problemer är att där nästan bara vari 10-åringar..hmm...l
I alla fall, jag får jag se om ja kommer in och i så fall hurdan roll jag får. Spännande! ;)

Idag har jag varit hos en kompis nästan hela dan, och om en liten stund ska vi till min farmor och äta. Wohoo -,-

Jag ska fixa till bloggen lite, men jag måste ladda ner ett bildprogram till datorn så det kan bli lite svårt. Min dator är ganska weak, haha :D

Ha de bra, vi ses snart! :)

XOXO Fanssu



Party!




Hejj på er! Förlåt att jag inte skrev igår, men jag hann inte. Jag har ju ett liv utanför bloggen oxå såklart! ;)
Hur har ni haft det? Jag har i alla fall haft det bra! Igår var jag på dansen, och sen såg jag lite på Gossip Girl...haha :D Men erkänn det äger!

Jag håller på att försöka hitta en sång att sjunga på en audition som jag ska på imorgon. Det e supersvårt, vad ska jag hitta på?? Har nån några ideer? :)

Nu måste jag börja göra mej klar, jag ska på en fest om en liten stund. Det blir nice, det är såå skönt att det är freda! :D Ha en kul kväll, vi hörs imorgon så ska jag berätta hur auditionen gick! 

XOXO Fanssu 

Wii :)

Idag har det varit en bra dag! Efter skolan kom Emmi till mej och hjälpte mej att flytta det sista ur min byrå. Huh! Det var jobbigt, men det är värt det. Sen behöver inte mina kompisar sova på madrasser på mitt kalla golv längre :D Efter det hade jag teori. Blää! Jag fattar int så mycke om det ärligt talat...

I alla fall, nu tänkeer jag spela lite wii. Det e skitroligt! :D Speciellt Mariokart...hehe! Imorgon ska jag och flickorna o shoppa till Sello, det blir jätte kul! Men lite scary när man vet att nån just ha mörda 4 människor där. Ush! Jag måste kanske vara lite försiktig ;)

Ja bloggar senare imorgon, ha det bra! Och dröm om mej.. haha just kidding :D

XOXO Fanssu


Hejjssan!

Jag kom just hem, har varit hos en kompis. Det var kul! :D Nu först märkte jag att klockan redan är halv 10... oops! Jag som hade tänkt göra ett bubbelbad och se på Gossip Girl, men jag tror int att jag hinner :/ Buhuu!

Imorgon har vi kemi direkt på morogonen. BLÄ. Vem orkar lixom sitta o lära sej om någo atomer när det finns tusen roligare saker att göra?! Inte jag i alla fall :D I övermorgon far jag o ett gäng flickor o shoppa, det blir nice! Har en hel del julklappspengar kvar, och vem vill nu missa alla reor? Haha, jag vill inte, fastän det bara finns XXL storlekar kvar av allt... tyvärr. Men shopping är endå kul. ALWAYS! ;)

Nu ska jag hoppa i dushen. Vi ses imorogon mina små grisar! Sov gott, det tänker jag göra :)

XOXO Fanssu



Piano :/

Hur har er dag varit? Jag hade en ganska vanlig dag, men vi hade hussa (matlagning) . Det var nice ;)
Jag kom just hem och måste rusa vidare till pianon. Bläää! Efter det har jag dans så jag är väl hemma 7-tiden :)

Vi hörs senare på kvällen, jag är redan sen så jag måste fa :/

C u guys!
  
XOXO Fanssu ;)


Gossip Girl^^

Åååh jag håller på att tömma hela min byrå, jag ska sätta en soffa dit istället. Herregud int visste jag att jag hade så mycket saker! Vart ska jag sätta alla filmer, cd skicor, böcker och allt annat?? Help mee!
  Jag tror int att jag orkar städa så länge till. Det finns väl roligare saker att göra! Som till exempel se på Gossip Girl...aah! Det är världens bästa serie, EVER! Jag äälskar Nate och chuck :) <nam>!

Hur har er dag varit annars? Hoppas bra! Vi ses imorogon, om jag bloggar då ;) Nati nati!

XOXO Fanssu

Ciao!

Det här är första gången jag skriver i min blogg...spännande :D Det är så många som har bloggar, så jag tänkte att det kunde vara kul att testa! Vad ska man lixom skriva om i en blogg? Hihi, jag bara skojar. Nu vet jag väl vad man ska skriva, det är bara lite jobbigt i början. Eller vad säger ni?

Idag var det måndag, vilket ALLTID betyder superduperotroligt tråkigt. Jag menar alltså skolan :D Vi brukade ha gymppa på måndagar tidigare, men nu när det är en ny period har vi på onsdagar. Haha, min point är alltså det att jag, min idiot, trodde att vi ännu har gymppa på måndagar. På morgonen klädde jag på mej gymppakläder (i tid för en gångs skull!), och sen när jag kom till skolan grymt förberedd så berättade min kompis att vi inte har gymppa på måndagar. SUCK.

Nu ska jag och träffa några kompisar, hinner kanske blogga igen lite senare... vi får se. ;)

XOXO Fanssu


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0